Organisatie

Dagritmekaarten

Ik maakte twee soorten dagritmekaarten voor de midden- en bovenbouw. Mis je nog kaartjes? Kijk even in het bestand met de aanvullingen hieronder

. . . . . .

Aanvullingen dagritmekaarten

Wat leuk om te zien dat er zoveel mensen zijn die de dagritmekaarten gaan gebruiken! In dit bestand vind je de kaartjes die het meest aangevraagd werden door leraren als aanvulling op de standaard sets. (Allebei de versies staan in één bestand, even naar beneden scrollen voor de lichte versie.)

. . . . . .

Verjaardagskaartjes

Hiep hiep hoera! Een feestje in de klas is altijd gezellig, gebruik deze kaartjes om een verjaardag nóg leuker te maken.

. . . . . .

Kaartjes datamuur

Dit schooljaar werk in groep 3 weer met een datamuur. Door op een datamuur de doelen inzichtelijk te maken kan je eigenaarschap bij leerlingen vergroten. Een bewerkbare versie van de doelenkaartjes is hieronder te downloaden. Het lettertype wat ik heb gebruikt heet School_New, dit heb ik gedownload via de website van Juf Anke.

Hi! Ik ben Demi

Welkom op mijn kleine stukje van het internet, hier deel ik wat mij als startende leerkracht inspireert. Zo hoop ik anderen ook te inspireren. Een win-win situatie, noemen we dat! Dit jaar geef ik les aan groep 3. Toch maak ik ook materiaal voor de midden- en bovenbouw. Neem eens een kijkje!

@demileertdoor op Instagram