Organisatie

Doelenkaartjes Lijn 3

Gebruik deze doelenkaarten om de verloop van het jaar en de groei van de leerlingen te laten zien in het lokaal of op de datamuur. Per thema zien de leerlingen wat zij zullen leren.

. . . . . .

Doelenkaartjes WIG (5)

Gebruik deze doelenkaarten om de verloop van het jaar en de groei van de leerlingen te laten zien in het lokaal of op de datamuur. Per hoofdstuk zien de leerlingen wat zij zullen leren.

. . . . . .

Verjaardagkaartjes

Hiep hiep hoera! Een feestje in de klas is altijd gezellig, gebruik deze kaartjes om een verjaardag nóg leuker te maken.

Hi! Ik ben Demi

Welkom op mijn kleine stukje van het internet, hier deel ik wat mij als startende leerkracht inspireert. Zo hoop ik anderen ook te inspireren. Een win-win situatie, noemen we dat! Dit jaar geef ik les aan groep 3. Toch maak ik ook materiaal voor de midden- en bovenbouw. Neem eens een kijkje!

@demileertdoor op Instagram